EMISIUNI

  • Grila de programe a postului Traditii TV cuprinde emisiuni informative, educative, programe culturale si programe de divertisment folcloric, fiind prima televiziune cu extindere la nivel national care are studiourile principale in provincie respectiv muncipiul Targoviste, judetul Dambovita. Cea mai mare parte a programelor va fi productia proprie in proportie de 60%, iar un procent de 40% va fii productia „Out of House”. Pentru a reda cat mai fidel si cat mai aproape de autentic multitudinea de obiceiuri, traditii, datini, credinte care insumate releva identitatea romanilor si existenta lor straveche, proiectul Traditii TV reuneste iubitori de folclor din toate zonele tarii.
  • Fiecare emisiune din grila de programe este sustinuta de mai muti colaboratori, fiecare din acestea fiind realizata de catre un producator zonal impreuna cu o echipa stabilita de conducerea postului Traditii TV. Aceasta formula de realizare a plecat de la realitatea ca numai cei ce traiesc si locuiesc in acele zone cunosc cel mai bine traditiile care ii definesc local. In acest fel, televiziunea este practic cea care vine spre cultivatorii si pastratorii de traditie chiar acolo unde aceasta exista, in lumea satului. In cadrul programelor, actualitatea este prezentata prin grupaje de stiri in cadrul emisiunii: “INFO TRADITIONAL” realizat cu sprijinul coresondentilor si redactorilor zonali ai postului Traditii TV. Celelalte emisiuni incadrate la categoria programelor informative vor fi realizate periodic de catre producatorii zonali, in functie de evenimentele care au loc.
  • Multitudinea de programe din grila imbina folclorul muzical romanesc de buna calitate cu informatiile privind agricultura, evenimentele care promoveaza traditia si reportaje despre frumusetile tarii noastre, povesti ale unor romani cu care ne mandrim si oameni care fac cinste unor comunitati, imagini cu datini si obiceiuri stravechi care nu sunt lasate sa piara, Traditii TV vine sa arate Romania pastratoare a tezaurului folcloric national.
  • Avand un procent mai mare decat cel alocat programelor informative, programele cultural-educative au menirea de a fi emblema acestui post. Emisiuni precum “Mesterii Populari”, “La Sezatoare”, “Viata Satului”, ne vor suprinde cu diversitatea subiectelor oferite de la o zona la alta. O atentie deosebita este data si obiceiurilor si datinilor celorlalte etnii care locuiesc pe teritoriul romanesc in emisiunea “ Caravana Traditiilor”. In contextul descris mai sus vor fi prezenti in programele noastre atat romanii din Republica Moldova, cat si alte comunitati romanesti din afara statului national roman.
  • In concluzie sintetizand cele prezentate, ca o trecere in revista a activitatii editoriale plecam de la programele de informare (INFO TRADITIONAL) catre programele de informare, talkshow-uri si emisiuni cu subiecte de actualitate din agricultura romaneasca ( Romanii de Pretudindeni, Roadele pamantului, Iarmaroc intr-un procent de 12 %), si ne extindem pe programele educative ( 3,5% Mesterii Populari), culturale (Poveste de Artist, La Sezatoare, Caravana Traditiilor, Popas Inedit, Viat la Tara) in proportie de 16% si religioase 3% (Puterea Credintei) „incheind” cu programele de divertisment folcloric (Hai la Joc, Folclor Romanesc, Telesant, Pe-un picior de Plai, Haz de Necaz, Petrecerea Lautareasca, Izvorul Bucuriei, C-asa-i jocul, Sa Petrecem Romaneste, Dedicatii Traditionale, Un Cantec pentru fiecare) care vor avea o pondere de 47% cea mai importanta in grila de programe.
  • Cu o grila de programe care imbina folclorul muzical romanesc de buna calitate cu informatiile privind agricultura, evenimentele care promoveaza traditia si reportaje despre frumusetile tarii noastre, povesti ale unor romani cu care ne mandrim si oameni care fac cinste unor comunitati, imagini cu datini si obiceiuri stravechi care nu sunt lasate sa piara, Traditii TV vine sa arate Romania pastratoare a tezaurului folcloric national.

facebook gif
LIVE MOBIL          
 https://www.facebook.com/traditii.tv